Technische analyse Bitcoin: Weg bijna vrij voor 54.000 euro en Ethereum breekt voor het eerst in geschiedenis met 3000 dollar

Dagelijkse Update

Snel bijlezen over de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes omtrent Bitcoin doe je hier.Allereerst de prijs. Een Bitcoin noteert momenteel 48587 euro. Dat is 3% ten opzichte van de prijs van gisteren, een lichte stijging dus. Voor de week performance noteren we 9%. We lezen vandaag: Technische analyse Bitcoin: Weg bijna vrij voor 54.000 euro.

Ook kwam ter sprake: Ethereum breekt voor het eerst in geschiedenis met 3000 dollar. Ook nog in het nieuws: Stembussen open op Bitcoin, wel of geen Taproot?.

Eerder

Gisteren werd het nieuws gedomineerd door de volgende headlines: Australiƫ wil nationaal kadaster vastleggen op blockchain, Nigerianen steken middelvinger op naar maatregelen Centrale Bank voor bitcoin en cryptocurrency, Bitcoin concurreert met Ethereum voor het grote geld

Dat was in het kort het belangrijkste nieuws.

Wil je snel een bitcoin kopen met iDeal? Of wil je meer informatie over wat er bij komt kijken, ga dan snel naar onze uitleg over het kopen van bitcoin.