Binance zet in op groei en koopt gereguleerde Japanse cryptobeurs en Dit land lanceert eigen cryptomunt met crypto exchange Huobi

Dagelijkse Update

Snel bijlezen over de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes omtrent Bitcoin doe je hier.Een Bitcoin kost nu 16232 euro. Dat is 2% ten opzichte van de prijs van gisteren, een lichte stijging dus. Voor de week performance noteren we 2%. We lezen vandaag: Binance zet in op groei en koopt gereguleerde Japanse cryptobeurs.

Daarnaast: Dit land lanceert eigen cryptomunt met crypto exchange Huobi. Ook nog in het nieuws: Vanavond belangrijke toespraak voor Bitcoin op korte termijn.

Eerder

Gisteren werd het nieuws gedomineerd door de volgende headlines: Crypto recap 29 november: BlockFi omgevallen, wat betekent dit voor de cryptomarkt?, Ripple (XRP) analyse: is er een 50% stijging mogelijk?, Analyse: dit zou dramatisch zijn voor Bitcoin, en: Wat betekent het omvallen van BlockFi voor Bitcoin en de rest van de industrie?

Tot zover de meest prangende headlines.

Wil je snel een bitcoin kopen met iDeal? Of wil je meer informatie over wat er bij komt kijken, ga dan snel naar onze uitleg over het kopen van bitcoin.