Complotdenker Alex Jones is $550 miljoen aan Bitcoin (BTC) kwijtgeraakt en Bitcoin bulls in dubio: 'daling naar $53.000 of stijging naar $60.000'

Bitcoin ochtendnieuws

Snel bijlezen over de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes omtrent Bitcoin doe je hier. Bitcoin kost momenteel rond de 45793 euro. Dat is -2% ten opzichte van de prijs van gisteren, een lichte daling dus. Voor de week performance noteren we 13%. Vers van de pers: Complotdenker Alex Jones is $550 miljoen aan Bitcoin (BTC) kwijtgeraakt.

Ander nieuwtje: Bitcoin bulls in dubio: 'daling naar $53.000 of stijging naar $60.000'. Een andere kop van vandaag: Dit vinden politieke partijen van Bitcoin (BTC).

Eerder

En al eerder lazen we: Bitcoin koers stoot naar $56.400 op zoek naar nieuwe all time high, , , en:

Tot zover de meest opvallende headlines.

Met een bitcoin prijs van 45793 euro en een AEX stand van 683 kunnen we momenteel dus stellen dat Bitcoin ongeveer 67.1 keer de AEX is. Deze waarde an sich zegt ons niet heel veel, maar het is wel interessant om deze ratio voor een langer tijdsframe in de gaten te houden. Dit geeft namelijk aan wat qua rendement een betere belegging zou zijn geweest. We kunnen wel stellen dat BTC een stuk beter rendeert dan de AEX.

Kijkend naar de afgelopen zeven dagen zien we een mooie performance van 13% voor bitcoin, de meest bekende cryptomunt.. Meer en meer institutionele en traditionele beleggers realiseren zich dat Bitcoin niet langer kan ontbreken in een brede portfolio. Al is het maar een 1-5% allocatie. Sommigen van hen zien dit met name als hedge tegen inflatie en het risico dat aandelenmarkten zullen kelderen.

Wil je snel een bitcoin kopen met iDeal? Of wil je meer informatie over wat er bij komt kijken, ga dan snel naar onze uitleg over het kopen van bitcoin.