Dit is hoe je super goedkoop Bitcoin van een beurs af kunt halen en #Bitcoin populair op Twitter: welke bekende personen doen mee?

Nieuwtjes

Je dagelijkse Bitcoinupdate is hier. We lopen je snel door de belangrijkste headlines omtrent Bitcoin en cryptocurrencies.Een Bitcoin kost nu 28143 euro. Dat is 0% ten opzichte van de prijs van gisteren, een lichte daling dus. Voor de week performance noteren we 7%. Vandaag lezen we onder meer: Dit is hoe je super goedkoop Bitcoin van een beurs af kunt halen.

Daarnaast: #Bitcoin populair op Twitter: welke bekende personen doen mee?. Een andere kop van vandaag: Bitcoin beurzen ondervinden technische problemen door topdrukte.

Eerder

Gisteren werd het nieuws gedomineerd door de volgende headlines: Ruim 9 miljoen Britten investeren in Bitcoin', volgens onderzoek Gemini, , , en:

Tot zover de meest opvallende headlines.

Met een bitcoin prijs van 28143 euro en een AEX stand van 637 kunnen we momenteel dus stellen dat Bitcoin ongeveer 44.2 keer de AEX is. Deze waarde an sich zegt ons niet heel veel, maar het is wel interessant om deze ratio voor een langer tijdsframe in de gaten te houden. Dit geeft namelijk aan wat qua rendement een betere belegging zou zijn geweest. Er zijn niet veel tijdsframes over welke de AEX het beter doet dan Bitcoin.

Als we kijken naar de week dan zien we een mooie performance van 7% voor de moeder aller crypto's. Wil jij weten of Bitcoin een goede investering is, dan is het verstandig je alternatieven te vergelijken.Zet jij je geld op een spaarrekening dan krijg je nu ongeveer 0.2% rente op jaarbasis. Wat de beste allocatie is, hangt o.a. af van je 'risk appetite': hoeveel risico wil en durf jij te lopen met je kapitaal? Een hoger potentieel rendement komt samen met meer risico. Bitcoin heeft een enorme potentiele upside, maar er is ook een groot risico dat je bitcoins in waarde kunnen dalen. Je spaarrekening gaat je niet rijk maken, maar heeft in principe ook niet veel risico.

Wil je snel een bitcoin kopen met iDeal? Of wil je meer informatie over wat er bij komt kijken, ga dan snel naar onze uitleg over het kopen van bitcoin.