Dit zijn 8 grote namen die in 2020 in Bitcoin (BTC) investeerden en Bitcoin (BTC) in 2020 – de 4 belangrijkste technologische verbeteringen

Bitcoin ochtendnieuws

Je dagelijkse Bitcoinupdate is hier. We lopen je snel door de belangrijkste headlines omtrent Bitcoin en cryptocurrencies.Allereerst de prijs. Een Bitcoin noteert momenteel 20194 euro. Dat is 0% ten opzichte van de prijs van gisteren, een lichte daling dus. Voor de week performance noteren we 4%. Vers van de pers: Dit zijn 8 grote namen die in 2020 in Bitcoin (BTC) investeerden.

Daarnaast: Bitcoin (BTC) in 2020 – de 4 belangrijkste technologische verbeteringen. Ook nog in het nieuws: Bitcoin (BTC) breekt door $25.000, 3 voorspellingen voor 2021.

Eerder

En al eerder lazen we: Waarde Bitcoin bereikt $450 miljard, is groter dan elke commerciële bank, Bitcoin developer verloor sponsoring bij Bitmain, maar vindt onderdak bij Coinbase, Nederlandse inbreng in de Bitcoin (BTC) industrie in 2020, en: Lezen tijdens Lockdown: de Nederlandse vertaling van De Bitcoin Standaard

Dat was in het kort het belangrijkste nieuws.

Met een bitcoin prijs van 20194 euro en een AEX stand van 626 kunnen we momenteel dus stellen dat Bitcoin ongeveer 32.2 keer de AEX is. Deze waarde an sich zegt ons niet heel veel, maar het is wel interessant om deze ratio voor een langer tijdsframe in de gaten te houden. Dit geeft namelijk aan wat qua rendement een betere belegging zou zijn geweest. We kunnen wel stellen dat BTC een stuk beter rendeert dan de AEX.

Kijkend naar de afgelopen zeven dagen zien we een bescheiden performance van 4% voor bitcoin, de meest bekende cryptomunt.. Meer en meer institutionele en traditionele beleggers realiseren zich dat Bitcoin niet langer kan ontbreken in een brede portfolio. Al is het maar een 1-5% allocatie. Sommigen van hen zien dit met name als hedge tegen inflatie en het risico dat aandelenmarkten zullen kelderen.

Wil je snel een bitcoin kopen met iDeal? Of wil je meer informatie over wat er bij komt kijken, ga dan snel naar onze uitleg over het kopen van bitcoin.