Dit zijn belangrijke levels voor Bitcoin koers op weg naar $50.000' en Bitcoin miners verdienen $4 miljoen in 60 minuten, beste uur in geschiedenis voor miners

Nieuwtjes

Snel op de hoogte van het nieuws rondom Bitcoin met onze dagelijkse update. Bitcoin kost momenteel rond de 39204 euro. Dat is 0% ten opzichte van de prijs van gisteren, een lichte daling dus. Voor de week performance noteren we 20%. We lezen vandaag: Dit zijn belangrijke levels voor Bitcoin koers op weg naar $50.000'.

Ook relevant kan zijn:Bitcoin miners verdienen $4 miljoen in 60 minuten, beste uur in geschiedenis voor miners. Ook nog in het nieuws: Bitcoin maakt onze eigen valuta waardeloos', volgens Nigeriaanse senator.

Eerder

En gisteren kwam in het nieuws: Groen licht voor eerste Bitcoin ETF, toezichthouder Canada geeft akkoord, , , en:

Dat was in het kort het belangrijkste nieuws.

Met een bitcoin prijs van 39204 euro en een AEX stand van 677 kunnen we momenteel dus stellen dat Bitcoin ongeveer 57.9 keer de AEX is. Deze waarde an sich zegt ons niet heel veel, maar het is wel interessant om deze ratio voor een langer tijdsframe in de gaten te houden. Dit geeft namelijk aan wat qua rendement een betere belegging zou zijn geweest. Kijken we naar de risk-return verhouding dan was zelfs een kleine allocatie in Bitcoin zeer verstandig geweest.

Kijken we naar de wekelijkse performance dan zien we een mooie performance van 20% voor het digitale goud. Wil jij weten of Bitcoin een goede investering is, dan is het verstandig je alternatieven te vergelijken.Zet jij je geld op een spaarrekening dan krijg je nu ongeveer 0.2% rente op jaarbasis. Wat de beste allocatie is, hangt o.a. af van je 'risk appetite': hoeveel risico wil en durf jij te lopen met je kapitaal? Een hoger potentieel rendement komt samen met meer risico. Bitcoin heeft een enorme potentiele upside, maar er is ook een groot risico dat je bitcoins in waarde kunnen dalen. Je spaarrekening gaat je niet rijk maken, maar heeft in principe ook niet veel risico.

Wil je snel een bitcoin kopen met iDeal? Of wil je meer informatie over wat er bij komt kijken, ga dan snel naar onze uitleg over het kopen van bitcoin.