Groene week voor Bitcoin aanstaande? $32.100 is belangrijk voor bullish scenario' en Koers van Bitcoin daalt na 'Elon Musk pump', hoe staat het ervoor?

Bitcoin ochtendnieuws

Snel bijlezen over de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes omtrent Bitcoin doe je hier.Een Bitcoin kost nu 28512 euro. Dat is 4% ten opzichte van de prijs van gisteren, een lichte stijging dus. Voor de week performance noteren we 7%. Vers van de pers: Groene week voor Bitcoin aanstaande? $32.100 is belangrijk voor bullish scenario'.

In ander nieuws: Koers van Bitcoin daalt na 'Elon Musk pump', hoe staat het ervoor?. Ook nog in het nieuws: Tim Draper: 'Elon, ik koop de Tesla Cybertruck met Bitcoin'.

Eerder

En al eerder lazen we: Discreet Log Contracts (DLC): smart contracts op de Bitcoin blockchain, , , en:

Dat was in het kort het belangrijkste nieuws.

Met een bitcoin prijs van 28512 euro en een AEX stand van 646 kunnen we momenteel dus stellen dat Bitcoin ongeveer 44.1 keer de AEX is. Deze waarde an sich zegt ons niet heel veel, maar het is wel interessant om deze ratio voor een langer tijdsframe in de gaten te houden. Dit geeft namelijk aan wat qua rendement een betere belegging zou zijn geweest. We kunnen wel stellen dat BTC een stuk beter rendeert dan de AEX.

Kijkend naar de afgelopen zeven dagen zien we een mooie performance van 7% voor bitcoin, de meest bekende cryptomunt.. Meer en meer institutionele en traditionele beleggers realiseren zich dat Bitcoin niet langer kan ontbreken in een brede portfolio. Al is het maar een 1-5% allocatie. Sommigen van hen zien dit met name als hedge tegen inflatie en het risico dat aandelenmarkten zullen kelderen.

Wil je snel een bitcoin kopen met iDeal? Of wil je meer informatie over wat er bij komt kijken, ga dan snel naar onze uitleg over het kopen van bitcoin.