Online Bitcoin Cursus: hoe werkt het en hoe koop je BTC? en Behaalt Bitcoin dit weekend het technische doel van $58.800?'

Bitcoin ochtendnieuws

Overzicht van het belangrijkste Bitcoin nieuws. Bitcoin kost momenteel rond de 46618 euro. Dat is 1% ten opzichte van de prijs van gisteren, een lichte stijging dus. Voor de week performance noteren we 16%. Wat vandaag opvalt: Online Bitcoin Cursus: hoe werkt het en hoe koop je BTC?.

Ook kwam ter sprake: Behaalt Bitcoin dit weekend het technische doel van $58.800?'. Een andere kop van vandaag: CFO's met interesse in Bitcoin kunnen direct aan de slag via Brits bedrijf.

Eerder

Al eerder kwamen de volgende feiten in het nieuws: Paxful integreert Lightning voor goedkope Bitcoin stortingen en opnames, , , en:

Dat was in het kort het belangrijkste nieuws.

Met een bitcoin prijs van 46618 euro en een AEX stand van 678 kunnen we momenteel dus stellen dat Bitcoin ongeveer 68.7 keer de AEX is. Deze waarde an sich zegt ons niet heel veel, maar het is wel interessant om deze ratio voor een langer tijdsframe in de gaten te houden. Dit geeft namelijk aan wat qua rendement een betere belegging zou zijn geweest. We kunnen wel stellen dat BTC een stuk beter rendeert dan de AEX.

Kijkend naar de afgelopen zeven dagen zien we een mooie performance van 16% voor bitcoin, de meest bekende cryptomunt.. Meer en meer institutionele en traditionele beleggers realiseren zich dat Bitcoin niet langer kan ontbreken in een brede portfolio. Al is het maar een 1-5% allocatie. Sommigen van hen zien dit met name als hedge tegen inflatie en het risico dat aandelenmarkten zullen kelderen.

Wil je snel een bitcoin kopen met iDeal? Of wil je meer informatie over wat er bij komt kijken, ga dan snel naar onze uitleg over het kopen van bitcoin.